Το Ίδρυμα για τον Καρκίνο του Δέρματος συγκεντρώνει περισσότερα από 700,000 δολάρια στο Ετήσιο Γκαλά Πρωταθλητών για την Αλλαγή

Περισσότεροι από 400 καλεσμένοι συγκεντρώθηκαν για να γιορτάσουν τα 40ά γενέθλια του Ιδρύματος

Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου 2019 (Νέα Υόρκη, Νέα Υόρκη) – Στις 17 Οκτωβρίου, το Ίδρυμα για τον Καρκίνο του Δέρματος πραγματοποίησε τα 23 τουrd ετήσιο γκαλά στο The Plaza Hotel στη Νέα Υόρκη. Το Champions for Change Gala είναι η εκδήλωση συγκέντρωσης κεφαλαίων υπογραφών του Ιδρύματος και συγκεντρώθηκαν περισσότερα από 700,000 $ για την υποστήριξη των εκπαιδευτικών εκστρατειών, των κοινοτικών προγραμμάτων και των ερευνητικών πρωτοβουλιών του οργανισμού.

Περισσότεροι από 400 καλεσμένοι παρακολούθησαν την εκδήλωση, συμπεριλαμβανομένων δωρητών του Ιδρύματος για τον Καρκίνο του Δέρματος, συμμάχους της βιομηχανίας και γιατρών, υποστηρικτών διασημοτήτων και μελών των μέσων ενημέρωσης. Περιλαμβάνονται αξιόλογοι επισκέπτες Katie Holmes, David Λιμάνι, Άμπι Χάντσμαν, Dianne Wiest, Lily Allen, Sebastian Stan, Ντολόρες Κατάνια και Έιμι Ροντρίγκεζ.

Μετά τη δεξίωση κοκτέιλ στο Plaza's Terrace Room, οι καλεσμένοι εισήχθησαν στο Grand Ballroom για το καθιστό δείπνο και το επίσημο πρόγραμμα. Τη βραδιά παρακολούθησε ο κωμικός, Τομ Κέλι, ο οποίος κράτησε ψηλά τη διάθεση καθώς παρουσίαζε τα ηχεία των βραδιών.

Πρόεδρος του Ιδρύματος για τον Καρκίνο του Δέρματος Deborah S. Sarnoff, MD, αντανακλάται στα 40 του Ιδρύματοςth γενέθλια και τα σχέδιά τους για το μέλλον.

«Οι προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε σήμερα είναι διαφορετικές από αυτές που αντιμετωπίσαμε πριν από σαράντα χρόνια», είπε ο Δρ. Sarnoff. «Υπήρξαν πολλές αλλαγές στον τρόπο με τον οποίο προσεγγίζουμε τη δουλειά μας, αλλά ο στόχος μας παρέμεινε ίδιος: να αλλάξουμε συμπεριφορές και να σώσουμε ζωές».

Το Ίδρυμα απένειμε το Βραβείο Media 2019 σε Γονείς περιοδικό. Το ετήσιο βραβείο αναγνωρίζει την εξαιρετική συντακτική κάλυψη που σχετίζεται με τον καρκίνο του δέρματος.

Άμπι Χάντσμαν, συν-οικοδεσπότης του Η Θέα, ξεκίνησε την απονομή του βραβείου μοιράζοντας την εμπειρία του πατέρα της με το μελάνωμα και μιλώντας για τη σημασία των μέσων ενημέρωσης στην ευαισθητοποίηση σχετικά με τον καρκίνο. «Κάθε άτομο σε αυτό το δωμάτιο είτε είχε καρκίνο είτε γνωρίζει κάποιον που τον είχε», είπε ο Χάντσμαν. «Εμπνέομαι από το έργο του Ιδρύματος και ευχαριστώ όσους βοηθούν στη διάδοση της είδησης για τον πιο κοινό καρκίνο».

Η Βραβείο Πρωταθλητή για την Αλλαγή παρουσιάστηκε σε Σάντι Κλάιν, συνεργάτης της λογιστικής εταιρείας Shanholt Glassman Klein Kramer & Co., για τη μακροχρόνια υποστήριξή του και την ακλόνητη δέσμευσή του στον σκοπό.

Πρόσθετα στιγμιότυπα από τη βραδιά περιελάμβαναν:

• Λας Βέγκας Illusionist, Βίνι Γκρόσο διασκέδασε το κοινό.
  • δημοπράτης Χάρι Σάντα-Ολάλλα οδήγησε το πλήθος σε μια ενεργητική δέσμευση του Fund the Mission που συγκέντρωσε πάνω από 62,000 $ για να βοηθήσει στην υποστήριξη της νέας εκστρατείας έγκαιρου εντοπισμού του Ιδρύματος, The Big See®.

Στο Gala προήδρευσε Σούζαν Μάνμπερ (chief strateg officer, Digitas Health) και Stephanie και Άνταμ Σβάιτσερ (συνεργάτης/μέλος διοικητικού συμβουλίου, ICM Partners). Η τιμητική έδρα ήταν Marcia Robbins-Wilf, EdD. Η επιτροπή του γκαλά περιελάμβανε Chris G. Adigun, MD, Jeremy Brauer, MD, Kim Campbell, Amy Conway, Doris Day, MD, Andrew Donovan, Megan Driscoll, Τζένιφερ και Joseph A. Dussich, Dendy Engelman Thomas, MD, Απρίλιος Φραντσίνο, Αντέλ Χαϊμόβιτς, Elizabeth K. Hale, MD, Ρομπ Χόξι, Julie K. Karen, MD, Jesse M. Lewin, MD, Melissa Lovy, Celine Mactaggart, Kim Nichols, MD, Ariel Ostad, MD, Isabelle Raymond, PhD, Maral Skelsey, MD, Mary L. Stevenson, MD, Shelley N. Τάνερ, Μπράιαν Άντεργουντ και Κιτ Γουάλας. Το Ίδρυμα αναγνωρίζει επίσης τους χορηγούς του Gala «Glow Guardian»: Novartis, Regeneron και Sanofi.

Σχετικά με το The Skin Cancer Foundation
Το Skin Cancer Foundation είναι ο μόνος παγκόσμιος οργανισμός που είναι αποκλειστικά αφοσιωμένος στην πρόληψη, έγκαιρη ανίχνευση και θεραπεία του καρκίνου του δέρματος. Αποστολή του Ιδρύματος είναι η μείωση της συχνότητας εμφάνισης καρκίνου του δέρματος μέσω της δημόσιας και επαγγελματικής εκπαίδευσης και έρευνας. Από την ίδρυσή του το 1979, το Ίδρυμα συνέστησε να ακολουθείτε ένα πλήρες πρόγραμμα αντηλιακής προστασίας που περιλαμβάνει αναζήτηση σκιάς και κάλυψη με ρούχα, όπως καπέλο με φαρδύ γείσο και γυαλιά ηλίου που εμποδίζουν την υπεριώδη ακτινοβολία, εκτός από την καθημερινή χρήση αντηλιακού. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε SkinCancer.org.

Κάντε μια δωρεά
Βρείτε έναν Δερματολόγο